Kelebihan ESP Dalam Penyusuan Anak

Sebut sahaja Energysing Soya Protein (ESP) Shaklee siapa yang tak mengenalinya. Salah satu fungsi ESP adalah menambahkan susu badan.

Bukan sahaja anak yang sihat, malahan ibu juga akan mendapat kesihatan yang berkekalan. Mendapat bentuk badan ideal dan susu yang sangat meriah. Tak percaya? Cer cuba..

Ramadhan hampir tiba, pilihan utama bagi ibu yang menyusukan anak adalah set puasa. Beri tenaga, tetap kekal bertenaga walaupun sedang berpuasa dan menyusukan anak.

Rata-rata ibu yang mengambil ESP, memberi maklumbalas sangat positif. Antaranya mereka yang sedang dalam berpantang tak menghadapi bayi meragam setiap jam kerana lapar, begitu juga selepas habis pantang dan bekerja. Baby cukup tidur dan sangat lena di waktu malam.

Seribu satu fungsi ESP yang dirangkumkan menjadi keutamaan. Ramai yang menjadi ESP Luver semua dalam 1 canister.

ESP boleh diminum dengan 2 cara, samada diminum begitu sahaja atau dicampurkan dengan susu segar rasanya sangat sedap, dicampurkan dengan buah-buahan segar pisang, tembikai, avocado, mangga dan banyak lagi.

Bila bulan puasa, Kak Ja suka syorkan kepada Ibu menyusukan anak, esp diblend atau dicampurkan dengan kurma, kismis atau oat kosong. Rasanya memang power!

TESTIMONI

Banyak testimoni yang Kak Ja perolehi daripada pengguna tegar Shaklee.

1) Meriah sungguh stok susu

2) Dulu nak dapat 2oz pun seksa sekarang, meriah sungguh

Berminat wassup Kak Ja laju-laju dapat FREE GIFT 🎁 tau pembeli terawal.

www.wasap.my/60127677266/esp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *